Spin Studio

Spin 40

Spin 40

SELF-PACED

Instructor: 
Caroline Newberry
Class Day: 
Tuesday
Class Time: 
12:10 to 12:50pm
Class Duration: 
40 minutes

Spin 45

Spin 45

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Skylar Urschel
Class Day: 
Sunday
Class Time: 
10:00 to 10:45am
Class Duration: 
45 minutes

Disco Spin

Disco Spin

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Nikki Johansen
Class Day: 
Friday
Class Time: 
5:30 to 6:15pm
Class Duration: 
45 minutes

Spin 45

Spin 45

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Sabrina Lakhani
Class Day: 
Saturday
Class Time: 
10:15 to 11:00am
Class Duration: 
45 minutes

Spin 40

Spin 40

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Skylar Urschel
Class Day: 
Thursday
Class Time: 
12:10 to 12:50pm
Class Duration: 
40 minutes

Spin 45

Spin 45

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Martha Chertkow
Class Day: 
Tuesday
Thursday
Class Time: 
6:30 to 7:15am
Class Duration: 
45 minutes

Spin 40

Spin 40

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Devin Madsen
Class Day: 
Friday
Class Time: 
12:10 to 12:50pm
Class Duration: 
40 minutes

SPIN Rev

SPIN Rev

SELF-PACED

**NEW STYLE CLASS STARTING JULY!!**

During this 45-minute spin class, you can expect a full body and mind workout that will have you dancing in your bike. This dynamic spin class incorporates a weight track, and many other fun moves to keep your whole body moving and heart rate elevated for the entire class!

Instructor: 
Skylar Urschel
Cheryl Houweling
Class Day: 
Thursday
Class Time: 
5:45 to 6:30pm
Class Duration: 
45 minutes

Disco Spin

Disco Spin

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Nikki Johansen
Class Day: 
Wednesday
Class Time: 
5:15 to 6:00pm
Class Duration: 
45 minutes

Spin 40

Spin 40

SELF-PACED

This indoor cycling class is designed for all fitness levels. The intensity of your ride is under your control, allowing you to work at a pace that is right for your body. The class focuses on aerobic endurance conditioning and aerobic interval training, with brief, high intensity bursts that push past your anaerobic threshold.

Please bring water to class. Reserve your bike with provided hand towel.

Instructor: 
Natasha Ramm
Class Day: 
Wednesday
Class Time: 
12:10 to 12:50pm
Class Duration: 
40 minutes

Pages

Subscribe to RSS - Spin Studio