Fitness Studio

Power Up

Power Up

MODERATE TO HIGH INTENSITY

This class focuses on weight lifting using body weight, dumbbells and barbells. This class is structure to use various types of interval type training to get your heart rate up without the cardio. Challenge yourself to power up and increase your strength! This class is for all fitness levels.
 

Instructor: 
Allyson Arychuk
Class Day: 
Thursday
Class Time: 
7:00 to 7:45pm
Class Duration: 
45 minutes

AM HIIT

AM HIIT

MODERATE TO HIGH INTENSITY

A combo of weights and cardio to wake you up.

Instructor: 
Natasha Ramm
Class Day: 
Monday
Class Time: 
6:15 to 7:00AM
Class Duration: 
45 minutes

AM HIIT

AM HIIT

MODERATE TO HIGH INTENSITY

A combo of weights and cardio to wake you up.

Instructor: 
Caroline Newberry
Class Day: 
Wednesday
Class Time: 
6:15 to 7:00AM
Class Duration: 
45 minutes

Boxing Day MetCon

Boxing Day MetCon

MODERATE TO HIGH INTENSITY

Short for Metabolic Conditioning, this class includes HIIT workouts. Work for a set amount of time, reps, or sets with rest periods that are just long enough to catch your breath. The result: an effective, fat burning and muscle building workout that gets you breathless and burning in no time flat!

Instructor: 
Catherine Ardiles
Class Day: 
Saturday
Class Time: 
10:00 to 11:00am
Class Duration: 
60 minutes

HIPE Body

HIPE Body

MODERATE TO HIGH INTENSITY

Instructor: 
Caroline Newberry
Kevin Tam
Class Day: 
Monday
Class Time: 
5:45 to 6:45pm
Class Duration: 
60 minutes

HIIT

HIIT

MODERATE TO HIGH INTENSITY

A high intensity interval training class designed to improve cardiovascular capacity, build strength, and push you to your next level of fitness.

Instructor: 
Patty Hogg
Class Day: 
Friday
Class Time: 
5:30 to 6:15pm
Class Duration: 
45 minutes

Step and Strength

Step and Strength

MODERATE TO HIGH INTENSITY 

This fun and energetic class is all about getting a great workout! Your heart, legs and glutes will be in fabulous shape and you'll leave each class in a fantastic mood. Incorporating rhythm and motivating music, each class will finish with an ab workout. Handheld weights may be incorporated.

Instructor: 
Alicia Larade
Class Day: 
Sunday
Class Time: 
11:30am to 12:15pm
Class Duration: 
45 minutes

HIPE Body

HIPE Body

MODERATE TO HIGH INTENSITY

Instructor: 
Caroline Newberry
Kevin Tam
Class Day: 
Saturday
Class Time: 
10:15 to 11:30am
Class Duration: 
45 minutes

LIFT

LIFT

MODERATE TO HIGH INTENSITY

If you are looking to lift and gain strength this is for you. Alternate weekly between upper and lower body, including a focused core workout at the end of each class. Challenge yourself to life heavier and rev up your metabolism.

This class has no cardio and focuses only on strength training.

Instructor: 
Catherine Ardiles
Class Day: 
Friday
Class Time: 
12:10 to 12:50pm
Class Duration: 
40 minutes

Get LIIT

Get LIIT

MODERATE TO HIGH INTENSITY

It's Friday night with a different version of how to "Get LIIT", one that is great for your body, and just what you need on a Friday night!.  This is a low impact interval training class that combines strength training and cardio for a fun workout that is easy on the joints and great for body! Build muscle and endurance while getting a full body workout.

Instructor: 
Inemesit Graham
Class Day: 
Friday
Class Time: 
5:45 to 6:45pm
Class Duration: 
60 minutes

Pages

Subscribe to RSS - Fitness Studio